avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere ramasa fara obiect, plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere ramasa fara obiect, plangere contraventionala

Buna ziua

Daca instanta spune in sedinta ca cererea (intr-o plangere contraventionala) a ramas fara obiect (restituirea unei sume de bani), si in subsidiar cerusem inlocuirea amenzii cu avertismentul, se mai poate dispune inlocuirea amenzii cu masura avertismentului?
Daca a ramas fara obiect, nu mai aveti ce sa mai solicitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. instanta ... liviu.stavar@gmail.com liviu.stavar@gmail.com Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. Instanta a admis inlocuirera amenzii cu avertisment dar nu a admis restituirea amenzii ca fiind ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - inlocuirea amenzii cu avertismentul Szegedi Szegedi Buna ziua, Intr-o sentinta instanta a considerat ca, datorita faptului ca prin plangerea contraventionala am solicitata in subsidiar inlocuirea amenzii cu ... (vezi toată discuția)