avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI EUROPENE

Buna ziua,
Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic si doresc sa stiu daca pentru aceasta activitate se pot accesa fonduri europene.
Linia de productie a lemnului sintetic valorifica rumegusul care, in amestec cu un material plastic duce la obtinerea de placi, scanduri, profile de mare rezistenta in comparatie cu lemnul natural si derivatele sale OSB si PAL.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene DASRANGE DASRANGE Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)