avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... registrul de inacasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

registrul de inacasari si plati

Buna ziua!
Am si eu mai multe intrebari pentru dvs.:
- in registru de inacasari si plati se pot trece si cheltuielile de constituire pt. II?
- sumele se trec fara TVA?
- contributia la sanatate(5.5) se poate trece?
- dar impozitul pe profit?
- pentru impozitul pe profit ce declatie se depune?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalincojocaru_kcj , utilizator 20:51, 5 Februarie 2012
Constituirea I.I daca ai factura de la ORC da ..o treci in registru
Sumele se trec cu tot tva
impozitul pe profit ..nu se trece ca si cheltuiala
declaratia 200 ventiul realizat si 220 venitul exstimat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila legendkiller legendkiller Buna seara, Mi-am facut un PFA in sistem real, impozit 16% pe profit. Ma ocup de gazduirea paginilor web, mai exact hosting. Pentru eliberarea facturilor, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)