avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Livrare auto in Rep. Moldova
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Livrare auto in Rep. Moldova

Firma noastra doreste vanzarea a doua camioane, achizitionate in 2008 din Germania, in Rep. Moldova. Cum se evidentiaza TVA in decont (trebuie sa il evidentiez si pe factura)?
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
robertdrilea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalin Baloescu , Consilier juridic 16:15, 20 Ianuarie 2012
factura catre Rep. Moldova o faceti fara sa evidentiati in ea TVa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva pt vanzari catre republica moldova claudiaP claudiaP Buna seara, Unde se inregistreaza in decontul de TVA o vanzare cater o firma din Rep. Moldova? Factura este fara TVA. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Factura comision din rep. moldova robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Am o factura de comision (prestari servicii, firma din Moldova a intermediat achizitia unor produse din non ue) si doresc sa stiu daca se declara ... (vezi toată discuția)
Factura comision din rep. moldova - regim tva robertdrilea robertdrilea O firma din Rep Moldova a facturat unei firme din Romania (factura de comision intermediere). Doresc sa stiu cum se declara si se plateste TVA-ul la aceasta ... (vezi toată discuția)