avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite locale

salut.locuiesc intru-un ,,municipiu,, zona ,,D,,intravilan.este curent,apa curenta si canalizare pe strada respectiva.deoarece de la capatul conductei proiectate de apa si canal pe strada si pina la imobilul meu este o distanta de 250-300m motiv pentru care am investit doar in bransarea la reteaua de apa ,canalizarea fiind foarte scumpa.intrebarea mea este DE CE trebuie sa platesc impozit pe locuinta la tarife de zona cu canalizare doar fiinda pe strada unde locuiesc este canalizare. fata de ceilalti vecini care au 20 m de facut investitii eu am 250-300 m si oarecum consider discriminatoriu aceasta impunere de taxe si impozite.pot ataca invreun fel aceasta hotarire a consiliului local?cu multumiri,antin.

Alte discuții în legătură

Refuzul eliberarii unei adeverinte Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea In urma cu 2 ani societatea de distributie apa -canal a efectuat lucrai de extindere a retelei de distributie pe strada unde locuim . Dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde de caminele de canalizare?? iulian odob iulian odob Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva?? Am probleme cu societatea de distributie a apei . Am citeva canale de scurgere (apa uzata) care acea societate ... (vezi toată discuția)
Dreptul la utilitati Cristi_Csibi Cristi_Csibi Buna ziua, Scriu acest mesaj deoarece nu stiu ce sa mai fac pentru a solutiona o autorizare de catre consiliul Judetean Tg-Mures pentru bransarea la reteaua ... (vezi toată discuția)