Sunt in posesia unui lot de teren intravilan care a fost dezmembrat si intabulat in jud. Bihor(terenul se afla in jud Bihor),eu,proprietarul terenului locuiesc in Constanta,ce acte trebuie sa depun la notariat?Pot sa le depun la un notariat din C-ta?Cadastristul mi-a spusca trebuie inregistrat la Cartea Funciara din Loc. Salonta jud Bihor ,pot sa fac inregistrarea printr-un notariat di C-ta?
Ati facut dezmembrarea? Adica actul de dezmembrare? El trebuie facut in forma autentica la notar ,acesta va transmite Cartii funciare dezmembrarea si se va intabula in consecinta!
La notar trebuie depuse actele de proprietate, cartea funciara respectiv lotizarea facuta de cadastrist si certificatul fiscal eliberat de Primarie. Poate intocmi actele si un notar din alt judet dar acestea se vor inregistra la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara din judetul unde se afla situat terenul
Actul de dezmembrare a fost facut in Oradea,jud. Bihor,tot in acelasi timp a fost facut cadastru pe toata suprafata si apoi dezmembrarea in doua loturi,am primit formularele in original cu indicatia de a ma adresa unui notar,pot sa o fac la un notariat din C-ta?Natariatul respectiv poate sa o transmita la Cartea Funciara din Salonta,pe raza careia se afla loturile de teren?Mentionez ca loturile de teren se afla intr-o comuna din jud. Bihor.