avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratii fiscale 010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratii fiscale 010

Mai trebuie sa mai modific declaratia 010 la ANAF daca:
-administratorul este PFA
-femeia de servici este de la o firma de curatenie
-cenzorul si presedintele benevol?
deoarece numai am pe nimeni platit in asociatie.
Cel mai recent răspuns: dimaf , utilizator 17:56, 29 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Daca pana acum nu ati avut salariati si, ca urmare, in vectorul fiscal nu figurati ca platitor al contributiilor sociale si al impozitului aferente acestora, nu trebuie sa depuneti D010.
Pana acum au fost platiti cu conventie civila si depuneam declaratia 100 cu impozit 16%;am fost la anaf si mi-au spus ca nu trebuie sa inchid 010.Da nu-mi vine sa cred sa nu ma trezesc peste ceva timp cu ameda pentru nedepunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Pv adunarea generala a asociatilor ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)
Nedepunere 010 si neefectuare control sediu - sanctiuni Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Va solicit bunul sfat pentru cea mai optima solutie in urmatorul caz: Am infiintat un SRL, neplatitor de TVA in iulie 2014 la Registrul ... (vezi toată discuția)