cazacuioana a scris:
cei doi trebuie sa scoata de la notar doar un certificat de calitate de mostenitori dupa care vor intabula sentinta. Trebuia sa uzucapeze in nume propriu si ii considera instanta direct proprietari ai imobilului prin jonctiunea posesiilor dar e bine si asa.
Daca nu va suparati as detaila un pic: Eu Nelu sunt curatorul fratelui meu Mihai. Neavand acte pe casa de la tara,casa care niciodata nu a fost supusa succesiuni nici dupa moartea tatalui nostru si nici dupa moartea mamei vitege a mea-Mama naturala a fratelui meu bonlav. Eu in numele in numele meu dar si al fratelui am deschis in instanta un proces in care: Solicitam ca prin hotararea ce o va da instanta sa tina loc de act autentic,,VINZARE CUPARARE,, iNSTANTA A ADMIS CEREREA. SI SCRIE: Potrivit probatoriului administrat in prezenta cauza civila,instanta retine careclamantii eu Nelu si Mihai sunt mostenitorii defunctilor ,,GiGi si Vasilica,, iar actul de vinzare-cumparare in forma autentica vizand imobilul in litigiu nu a fost incheiat nici pina in prezent.--- PENTRU ACESTE MOTIVE,IN NUMELE LEGII HOTARESTE.:
Admite actiunea formulata de reclamantii Nelu si Mihai in contradictoriu cu paratii: G.M. si G.A ( sot si sotie ) -- Constata vanzarea-cumpararea imobilului compus din teren suprafata 400 mp si casa de locuit edificata pe respectivul teren , construita di chirpisi si acoperita cu tigla,formata di 2 camere. situat in comuma Vasilati cu urmatoarele vecinatati ..........-Comform antecontractului de vinzare - cumparare ( chitanta de mana ) Incheiat de catre autorii reclamantilor ( defunctii Gigi si Vasilica ) in calitate de promitenti - cumparatori si paratii G,M. si G.A. in calitate de promitenti -vanzatori la data 20.08.1999.
Prezenta hotarare tine loc de act autentic de vinzare - cumparare.
Nu sau solicitat cheltuieli de judecata
Presetinte grefier
xxxxx yyyy
P.s.
Eu indrasnesc a va intreba.? In aceasta hotarare scrie clar: Potrivit probatoriului administrat in prezenta cauza civila Instanta retine ca: Reclamanti ,,Eu Nelu si Mihai sunt mostenitorii defunctilor ,,Gigi si Vasilica,,
Aceasta nu inseamna ca am calitatea de mostenitor ? Trebuie sa merg iar la notariat ?
Am depus pentru inscrierea in cartea funciara absolut toata documentatia. Mai mult la primaria comunei unde este casa figuram pe rol ca propietari-platim impozitul si taxe la zii.
Mai indrasnes si va rog sa ma iertati, De ce angajatii de la cartea funciara nu recunoaste ce scrie in hotararea judecatoreasca : Unde sta scris: Nelu si Mihai sunt Mostenitori.
Va rog sa ma iertati dar ma simt al nimanui in tara mea.
Cu multa stima si respect, Va multumesc