avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

sunt la scoala ultimul an in clasa a 13-a si sunt insarcinata in 28 de saptamani si ma intreb daca as putea sa iau indemnizatia pentru copil adik cei 6oo lei?




Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 27 Ianuarie 2012
Da, veti putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.
1. Daca ati urmat cursurile de zi ale scolii respective veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC (600 lei) incepand cu data nasterii copilului, daca depuneti actele la Primarie in termen de 60 de zile de la data nasterii copilului.

2. Daca depuneti actele mai tarziu veti primi indemnizatia de la data depunerii acestora.
Alex_Munteanu a scris:

Da, veti putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.


Din cate stiu clasa a XIII se face la cursuri serale sau FR, nicidecum al zi ... astfel ca nu are cum sa beneficieze de indemnizatia pentru CCC.
Are dreptul daca este la ruta progresiva Zi.
Adica a facut 2 ani de profesionala, 1 an completare si 2 ani de liceu ruta progresiva.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
va multumesc tuturor da am urmat cursurile de zi ale scolii am profesionala, 1 an complementar si 2 ani de liceu ruta progresiva

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul celor care urmeaza o forma de invatamant platonflorin platonflorin Buna ziua. as avea urmatoarea intrebare. Poate beneficia o mama de indemnizatie pentru cresterea copilului in situatia in care urmeaza cursurile serale ale ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)