avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 100

pana la ce data se poate depune declaratia 100 pentru trimestrul 4 2011 si daca stie cineva cum se salveaza pe cd eu neavand semnatura electronica.
c
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:21, 22 Ianuarie 2012
Se depune pana la data de 25 ianuarie 2012 inclusiv. Depuneti declaratia in format .pdf cu fisier .xml atasat, pe suport CD, insotita de declaratia listata, semnata si stampilata.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Atentie! declaratia 101 - termen 26 martie 2012, inclusiv. descarca noile formulare ale declaratiilor 100 si 101. Ioana Constantin Ioana Constantin OG 2/2012, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală .......... Art. II. - Declaraţia ... (vezi toată discuția)
Nu am contabil; ce fac cu declaratiile? Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a ... (vezi toată discuția)