avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cui trebuie sa ma adresez in asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cui trebuie sa ma adresez in asociatie?

sunt membru al unei asociații de proprietari și sunt nemulțumit de faptul că nu știu cui să mă adresez,am fost plecat din țară o luna de zile si administratorul m-a pus la cheltuieli,noi neavând la scara decat administrator care la randul lui cand cer o explicatie efectiv ma trateaza ca un nimeni in fata lui.
spuneti-mi va rog toti pasii care trebuie sa ii fac bineânteles in conditiile legii.
va multumesc anticipat.va rog cat de repede se poate sa imi raspunde-ti.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:00, 22 Ianuarie 2012
Adresati-va Primariei cu plangere scrisa.
Ati anuntat oficial asociatia de proprietari ca in perioada X urmeaza sa lipsiti de domiciliu,astfel incat ,sa fiti scos din evidenta de calcul a cotelor de intretinere ?
Problemele dvs. se pot rezolva in cadrul asociatiei. Inainte de plecarea in starinatate trebuia sa notificati in scris as. prop., altfel aproape nimeni nu stie ca ati plecat sau nu...
Totusi din cate inteleg, administratorul dvs. nu are o comportare corecta, ma rog, care sa va multumeasca. Trebuie sa abordati com. executiv, presedintele as. prop. Administratorului trebuie din cand in cand sa-i aduceti aminte ca este angajatul as. prop. si ca dvs. sunteti finantatorii muncii sale si ca trebuie sa fie la dispozitia dvs. cu tot felul de informatii despre asociatie.
Ar fi bine sa mai studiati legea 230/2007 si Normele de aplicare , HG 1588/2007. Le gasiti aici pe forul la Documente utile. Atentie la drepturi si obligatii, ca sa stiti ce trebuie sa cereti asociatiei, nu numai administratorului.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Salariul administratorului sneatinschidan sneatinschidan in blocul in care locuiesc salariul administratorului se plateste in funcie de numarul de persoane. i-am spus administratorului ca nu e conform legii 230/2007, ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari barna gabi barna gabi In cazul in care,se infinteaza o asociatie de locatari pe o scara cu 20 de proprietari, si de actele necesare se ocupa administratoarea, dar ea nu doreste sa ... (vezi toată discuția)