avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... animale de companie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

animale de companie

am un caine si vreau sa stiu daca trebuie trecut la intretinere deoarece am fost atentionat de vecini?
Conform norme in vigoare Legea nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 se trec la calculul cotelor de intretinere numarul de persoane
Practica demonstreaza ca instantele de judecata au pronuntat solutii favorabile proprietarilor care au formulat actiuni impotriva asociatiei de proprietari pentru impunerea abuziva la calculul cotelor de intretinere ,pe considerentul existentei de animale de companie,care au fost netemeinic inregistrate in evidente drept persoane
daca prin adunarea generala s-a impus acest lucru, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la plata intretinerii? de la ce varsta este trecut un copil la intretinere si in baza carei legi ? Ambrozie Ambrozie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in privinta subiectului din titlu. Exista undeva specificat in Legea Asociatiei de Proprietari (sau in alta ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii puymcfurry puymcfurry salut! intrebare: trebuie platit dupa animale de casa la intretinere sau nu ? (vezi toată discuția)
Taxa pe beneficiar lg230/2007 robobici robobici Buna ziua. In ultima sedinta a Adunarii Generale a proprietarilor din blocul in care locuiesc sa votat o taxa pentru fiecare animal detinut de proprietarii ... (vezi toată discuția)