avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubiri ANRP legea 245/2005
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubiri ANRP legea 245/2005

Primind titlul de despagubire am optat pentru numerar 40.000 lei.(martie 2010).
1.Pot sa-mi schimb optiunea pentru titluri la FP ?
2.In acest caz care va fi paritatea(echivalentul) 1 leu actiunea adica 40.000 de actiuni
si atunci pierd mai mult de jumatate, sau la media cotatiei pe piata si atunci cat de cat ma apropii de valoarea despagubirii ?

Alte discuții în legătură

Conversie si vanzare actiuni fondul proprietatea lani lani Buna ziua,. sunt in posesia deciziei emise de ANRP referitoare la acordarea de despagubiri, decizie emisa in 8.12.2011. Mentionez ca inca nu am depus actele ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nr.4 din 13 martie 2012 Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ? Multumesc (vezi toată discuția)