avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general data depunere bilant pt 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

data depunere bilant pt 2011

Care este data limita de depunere a bilantului pentru anul 2011?
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 10:45, 25 Ianuarie 2012
Conform OMFP 52/2011:

3.1. Termenele pentru depunerea situatiilor financiare anuale si a situatiilor financiare anuale simplificate la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice sunt urmatoarele:
a) pentru societatile comerciale, societatile/companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar;
b) pentru celelalte persoane prevazute la art. 1 din Legea nr. 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, 120 de zile de la incheierea exercitiului financiar.Subunitatile din Romania care apartin unor persoane juridice cu sediul sau domiciliul in strainatate, cu exceptia subunitatilor deschise in Romania de societati rezidente in state apartinand Spatiului Economic European, depun situatii financiare anuale incheiate la 31 decembrie la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice in termen de 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2012 olguta79 olguta79 As dori sa stiu dc pana la data de 25.03.2013 trebuie depus bilantul contabil pt anul 2012.Multumesc. (vezi toată discuția)
Data depunerii bilantului pe 2012 dorina_huluta dorina_huluta Buna seara ! Am si eu o nelamurire. In MO este precizat faptul ca situatiile financiare se depun la 120 de zile si 150 de zile de la inchiderea exercitiului ... (vezi toată discuția)
Bilant vasilelacramioara vasilelacramioara o societate care in anul 2012 nu a avut activitate pana la ce data trebuie sa depun bilantul pentru anul 2012 pana la 31.05.2013? (vezi toată discuția)