avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributie pensie facultativa pilonul III
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributie pensie facultativa pilonul III

Doream sa-mi confirmati daca am inteles bine sistemul acestei pensii pentru salariat .
Nu se considera venituri salariale si deci nu se datoreaza cas, sanatate ,somaj si alte contributii . In plus suma achitata lunar se poate scadea din baza de impozitare -langa deducerea de baza - si se va plati un impozit pe salarii mai mic

Este corect asa ?
Va multumesc pentru colaborare !

Alte discuții în legătură

Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)
Deducere tichete de masa si tichete cadou zukita zukita tichetele de masa si tichetele cadou ,fiind venituri salariale intra in fondul de salarii, in brut?Fiind impozabile, impozitul fiind legat de deducere , ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale contract de cesiune a drepturilor conexe de autor. MitranStefania MitranStefania Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema? In cazul unui contract de cesiune a drepturilor conexe de autor (actori) incheiat intre o firma si un ... (vezi toată discuția)