avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Etonobotanicele sunt inca legale in Romania?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Etonobotanicele sunt inca legale in Romania?

Buna ziua ,
Am observat in ultimul timp ca in orasul Constanta au reaparut magazinele cu etnobotanice.
intrebarea mea este daca sunt inca legale si ce care este fisura din lege in urma careia asi putea sa imi deschid astfel de afacere.
Cel mai recent răspuns: Niculescu_Adrian , utilizator 17:58, 2 Februarie 2019
Nu au fost niciodata legale, dar pe de alta parte nu exista o reglementare corecta care sa imparta substantele (ingrasaminte) de halucinogene. In orice caz autoritatile locale dau avizul de functionare, deci cu buna stiinta.
Deci cum asi putea face sa imi fac o societate comerciala care sa se ocupe cu asa ceva?
Dar acum...in 2019...
Care mai sunt reglementarile...?
Ai voie să le detii pt consum propriu.....DAR CINE LE VINDE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)
Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Legea 143/2000 etnobotanice andreescu andreescu Pe data de 06.10.2009 \"Potrivit modificărilor preconizate la Legea 143, comercializarea, vânzarea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea ... (vezi toată discuția)