avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL 508
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL 508

Buna ziua,

Am instalat ultima versiune de revisal, am incercat sa dau modificare la data intrarii in viguare contractului, dar nu-mi afisa niciunde ca a salvat data introdusa de mine. Am incercat de mai multe ori, constatand ca toate modificarile si corectiile facute au fost salvate in istoric contract. Problema este cum reusesc sa sterg toate modificarile, pentru ca nu am nici o optiune de stergere sau anulare.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariat in revisal roxannaboc roxannaboc buna ziua , am inregistrat in revisal un angajat .Cum fac sa il sterg de tot ? as vrea sa il adaug din nou (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)