avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general termen pentru depunere formularului 392B
Discuție deschisă în Contabilitate în general

termen pentru depunere formularului 392B

Buna ziua,
Rog a-mi spune si mie termenul de, depunere a declaratiei corespunzatoare formularului 392B. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 17:01, 24 Ianuarie 2012
Cf. ordinului 1081/2011 - 27 februarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa cu norma fixa de venit ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, O P.F.A. cu norma fixa de venit ce declaratii trebuie sa depuna la sfarsit de an? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Termene de depunere a declaratiilor pentru pfa Catalina Lavinia Catalina Lavinia As dori sa stiu ce declaratii se depun in decursul unui an si ce termene au aceste declaratii, pentru PFA. Va multumesc (vezi toată discuția)
D392 a sau d 392b? cum pot regla situatia de mai jos? Contab10 Contab10 Subiect: Declaratie 392 Buna ziua, Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de ... (vezi toată discuția)