avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot primi suspendare sau amenda?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot primi suspendare sau amenda?

BUNA.Am fost trimisa in judecata ptr infractiunile prevazute de art.180 alin.1 si art.321 alin.1 cod penal.IN URMA SENTINTEI AM FOST CONDAMNATA ASTFEL

art.180 alin.1 c.p. cu aplicarea art. 320/1 alin.7 c.p. condamnă pe inculpata la 2 luni închisoare. În baza art.321 alin.1 c.p. cu aplicarea art.320/1 alin.7c.p.p. condamnă pe inculpata la 3 ani şi 4 luni închisoare. În baza art.33-34 c.p. inculpata va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani şi 4 luni închisoare mi ea dat cu executare de cand RAMANME DEFINITIVA SI IREVOCABILA.

AM FACUT RECURS SI ACUM ASTEPT SA VAD TERMENU.VA ROR SA-MI SPUNE-TI CE SANSE SUNT SA SCAP CU SUSPENDARE?????DOSAR NR.4264/116/2011.VA MULTUMESC:sorry:sorry::sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: sorana_sabau , utilizator 14:45, 26 Ianuarie 2012
Declarati recurs.
Exista si posibilitatea sa primiti o pedeapsa cu suspendare.
Conteaza foarte mult cum a justificat instanta necesitatea executarii pedepsei in regim de detentie.
Ar fi recomandabil sa va angajati avocat cat mai repede si nu cu o zi mai inainte de proces asa cum fac cei mai multi...
am un avocat angajat dar cu toate astea tot am primit pedeapsa de mai sus.nu stiu ce sa mai fac
Mi se pare o pedeapsa foarte aspră...bine asta în cazul în care dvs ați trecut corect articole de mai sus....adică pt. infracțiunea de la 180 alin 1 limitele de pedeapsă sunt de la o luna la 3 luni și la ultraj contra bunelor moravuri maximul special este de 2 ani....plus că în temeiul art. 320 indice 1 beneficiați de o reducere de 1/3 a pedepsei....pare destul de incredibil că pentru lovire sau alte violente în concurs cu ultraj contra bunelor moravuri să primiți o pedeapsă atât de mare....
Verificați dacă cumva nu ați trecut greșit vreun articol și nu cumva e vorba de vătămare corporala gravă sau loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în concurs cu ultraj contra bunelor moravuri...
Dacă situația stă cum ați expus-o dvs. aveți toate șansele să primiți fie o pedeapsă cu suspendare, fie o amendă penală, mai ales dacă sunteți la prima abatere.
Detaliați un pic ce s-a întâmplat, poate aveți multe circumstanțe agravante sau știu și eu.
Vă urez succes!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
sorana_sabau, utilizator
Da am beneficiat si de reducerea pedepsei.Nu am gersit nici un articol.De fapt sotu meu este arestat preventiv ptr LCM si cu toate astea iau dat 10 ani si a benefeciat si de reducerea pedepsei.eu am fost inplicata ptr k am adus injurii si expresii jignitoare si ptr lovire.Asa au declarat martorii.Va dau un nr de Dosar 4264/116/2011 sa va uitati.Sunt din Calarasi
Îmi cer scuze mai devreme mai uitat superficial pe cod și trebuie să corectez informația trecută mai sus. Maximul la ultraj contra bunelor moravuri este de 5 ani....totuși mi se pare destul de mult 3 ani si 4 luni, având în vedere ca va fost și redusa o treime.
Hotărârea data e în primă instanță sau în apel?
Mai aveți antecedente sau probleme cu poliția?
Cred că cu un avocat bun aveți toate șansele să primiți o pedeapsă cu suspendare.
Eventual dacă tot ați pus numărul de dosar, treceți și instanța care a pronunțat hotărârea ca să ne formăm o idee mai corectă.
Mult succes!!!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
sorana_sabau, utilizator

Alte discuții în legătură

Arestare sau nu? frusin frusin Va rog sa ma ajutati si pe mine ptr. a intelege daca vrunul din ei au inchisoare sau toti sant cu suspendare.Solutie: Dec.963/Admite recursul declarat de ... (vezi toată discuția)
Dispozitiv sentinta- art 87 al. 1 din oug.195/2002- recurs? gyulyano18 gyulyano18 Solutie: În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 condamnă pe inculpatul Vâlceanu Iulian - la pedeapsa de 1 an închisoare. În temeiul art. 71 C.p., ... (vezi toată discuția)
Ce risca, beat, fara permis, fara antecedente? cosi1972 cosi1972 buna ziua, o persoana apropiata a comis-o abrupt acum vreun an. extravagante de schumi combinate cu mult bachus. fara nimic colateral. casatorit, un copil. ... (vezi toată discuția)