avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general EFECTIVUL SALARIATILOR,NR MEDIU????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

EFECTIVUL SALARIATILOR,NR MEDIU????

cum se calculeaza nr mediu al salariatilor (pe anul 2011)pe intreg an?Timpul efectiv lucrat aferent salariaţilor (tot pe intreg an )si timpul plătit nelucrat aferent salariaţilor
(anul 2011)?care sunt formulele de calcul ?metionez ca pentru fiecare dintre ele imi cer in timp normal si in timp partial ! care sunt formulel de calcul?
de ex:la luna ianuarie 2011 am 35 de salariati (toti cu 8 ore) din care 7 sunt suspendati!cum calculez nr mediu ,timpul efectiv lucrat si timpul platit nelucrat?
in luna feb am 35 salariati din care 5 suspendati si 1 cu 4 ore?cum se calculeaza?si anual?multumesc!

Alte discuții în legătură

Numarul mediu al salariatilor si timpul de lucru ! roxi27 roxi27 cum se calculeaza nr mediu al salariatilor (pe anul 2012)pe intreg an?Timpul efectiv lucrat aferent salariaţilor (tot pe intreg an )si timpul plătit nelucrat ... (vezi toată discuția)
Rog lamurire alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: - nr mediul al salariatilor pe 2012 este de 500 dintre care cu timp intreg 493 si timp ... (vezi toată discuția)
Ajutor alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Cum se calculeaza timpul platit nelucrat aferent salariatilor, atat timp complet cat si timp partial ( pe ore/om), avand in vedere ca nr mediu de salariati pe ... (vezi toată discuția)