avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv la nivel de unitate

Poate sa-mi spuna cineva daca procedura negocierii contractului colectiv la nivel de unitate mai trebuie comunicata ITM-ului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 25 Ianuarie 2012
Ce intelegeti dv. prin "procedura negocierii"?
La ITM se inregistreaza CCM pe unitate (art.143 alin.1 lit.a Legea 62/2011)
inainte comunicai ca ai inceput procedura si daca nu se semna comunicai ITM ca nu s-a semnat .
Nu se mai comunica asa ceva la ITM ... la ITM se inregistreaza doar ccm sau actul aditional la ccm...actele necesare inregistrarii le gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare clauze ccm t_zdru t_zdru comisia pariatara alcatuita din membrii ai partilor semnate ale CCM , are puterea de a emite decizii care sa modifice clauze ale CCM fara a fi declansate ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare ccm bvr bvr Buna ziua! Puteti, va rog, sa-mi spuneti care este procedura de inregistrare a contractului colectiv de munca? Mentionez ca s-a semnat la nivelul unei ... (vezi toată discuția)