avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice acord cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

acord cadru

Avem in derulare un acord cadru de furnizare cu mai multi ofertanti ,pentru mai multe produse. Ofertantul castigator a transmis o instiintare ca este in imposibilitatea de a mai furniza unul dintre produsele din acord. Ce se intampla in acesta situatie ?Pot rezilia acordul doar pentru produsul respectiv sau trebuie sa reziliez pentru toate produsele ce fac obiectul acordului cadru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ariana , utilizator 15:03, 25 Ianuarie 2012
In contract ce ati prevazut? Care sunt conditiile pentru denuntarea unilaterala a contractului, in tot sau in parte?
In ce masura furnizorul este in drept sa execute doar partea din contract care ii aduce profit mare?
In acordul cadru nu am facut aceasta precizare ,decat faptul ca se vor incheia contracte subsecvente cu ofertantul clasat pe urmatorul loc in situatia in care ofertantul castigator este in imposibiliatea de a mai furniza produsele,
La momentul respectiv nu ne-am gandit la acesta problema,este primul acord cadru pe care l-am demarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala acord cadru UtilizatorulGigel UtilizatorulGigel Buna ziua, Am incheiat ca furnizor de produse un acord cadru pe mai multe loturi - produse cu o unitate publica de stat . Intrucat nu mai pot furniza unul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizare machis machis În urma unei licitaţii pentru livrare piese de schimb s-au stabilit 3 câştigători pentru 245 loturi. S-au încheiat Acord cadrui şi contracte subsecvente ... (vezi toată discuția)
Acord cadru furnizare produse - incetare???? elenuca elenuca Buna ziua la serv. ne confruntam cu urmatoarea situatie: In luna aprilie am incheiat acorduri cadru pentru furnizare de alimente cu durata de 18 ... (vezi toată discuția)