avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de odihna

Buna seara,
Am lucrat intr-un supermarket si ne-au concediat. Acum in 27 ianuarie 2012 se termina contractul, inclusiv perioada de concediere colectiva. Mai am luat banii pe 10 zile de concediu de odihna, concediu aferent anului 2011. Salariu lunar era in jur de 1600 ron. Ma puteti ajuta cu un calcul pentru cele 10 zile de concediu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:38, 25 Ianuarie 2012

indemnizatia CO = 1600 lei / 170 ore/luna x 80 ore CO = 753 lei

Din aceasta suma se scad contributiile ( 10,5% CAS, 0,5% somaj, 5,5% CASS), si inca 16% din ce ramane pentru impozit.
multumesc pentru ajutor.
as vrea sa ma asigur ca suma de 750 ron este cea finala sau din ea se scad taxele necesare?
753 lei brut
-79 lei CAS
-41 lei CASS
- 4 lei somaj
--------------------------
629 lei
-101 lei impozit
--------------------------
528 lei rest de plata (in mana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri pentru venituri ocazioanle elenacapricorn elenacapricorn Am fost recenzor la recesamantul din oct.2011.Cand mi s/a comunicat ce suma am de luat am ramas perplex. Calculul facut de catre prefectura este ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu cipy76 cipy76 la un salariu brut de 2067 ron,si o persoana in intretinere contributiile la stat cat ar trebui sa fie?(somaj,cas,cass,impozit).ps impozitul este de 282 ron ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu marianachita marianachita buna ziua am salariul minim pe economie (750 lei ) in luna mai a.c pentru 19 zile lucratoare (1-6 mai am avut liber) am primit 489 lei , iar pentru luna iunie ... (vezi toată discuția)