avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Meditatii interzise prin lege?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Meditatii interzise prin lege?

Buna ziua,
As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute prin meditatii? De asemenea as dori sa intreb daca exista vreo prevedere legala care sa precizeze sanctiuni pentru profesorii care nu declara meditatiile la fisc?
Va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 18:40, 29 Ianuarie 2012
Trebuie declarate veniturile. Daca sunteti profesor, va autorizati ca pfa pentru servicii de meditat elevii si cu impozitarea in sistem real. Codul CAEN ar putea fi 8560 Activitati de servicii suport pentru invatamant, solicitati in acest sens lamuriri si de la personalul Oficiului Registrului Comertului.
Da, veniturile trebuie declarate.
Nu se poate interzice dreptul profesorilor de a da meditatii pentru ca daca ei nu dau meditatii atunci cine sa dea meditatii?
Mergeti mai bine la administratia financiara sa intrebati cum ati putea proceda ca sa puteti plati un impozit pe venit.Veti afla si care este practica lor referitor la aceasta problema.
Nedeclararea veniturilor la fisc inseamna evaziune fiscala.
Mai multe detalii gasesti aici
[ link extern ] /
Sunt interzise meditatiile pentru elevii de la clasa la care preda ca profesor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatiile interzise prin lege? pappzelma pappzelma Buna ziua, As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)
Interzicere drepturi djeordje djeordje In urma unui proces am primit o pedeapsa cu suspendare de doi ani de zile, si de asemenea \"in baza art. 67 alin. 2 Cod Penal ... pedeapsa complementara a ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt meditatii pe srl mlisa mlisa Care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale din partea Ministerului Educatiei? Mentionez ca vreau sa deschid un SRL cu ... (vezi toată discuția)