avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte identitate minor la 14 ani - parinti fara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte identitate minor la 14 ani - parinti fara locuinta proprietate personala

daca un minor ajunge la virsta de 14 ani,cum se va proceda cu CI daca parintii nu detin unact prin care se face dovada domiciulului stabil ,ci au un act de inchiriere ptr o locuinta in curs de cumparare?
Cel mai recent răspuns: acropole , utilizator 15:13, 26 Ianuarie 2012

Minorului i se va face carte de identitate la domiciliul parintilor (nu reiese ca ati fi divortati, deci banuiesc ca aveti domiciliu comun).


Nu inteleg foarte bine care e situatia, asa ca alegeti dvs. ce se potriveste:

- daca aveti viza de resedinta la adresa de pe contractul de inchiriere si domiciliul in alt oras sau la alta locuinta, nu ii veti putea face copilului carte de identitate la adresa unde locuiti acum.

- daca domiciliul dvs. este la adresa de pe contractul de inchiriere, acela va fi documentul cu care veti face dovada adresei de domiciliu si ii puteti face CI cu domiciliul la adresa respectiva.

Faceti-i cartea de identitate dupa ce cumparati apartamentul.

Prin locuinta in curs de cumparare intelegeti ca o veti achita in cativa ani sau ca urmeaza sa mo achitati integral la data dobandirii contractului de vanzare cumparare, adica peste putina vreme? Domiciliul copilului este la parintii sai ori la cel la care locuieste statornic. Cand ati solicitat dvs. eliberarea actului de identitate ati declarat ca aveti 1 copil? Daca da inseamna ca in baza copilul este trecut la domiciliul dvs,deci puteti solicita eliberarea unui act de identitate. Mergeti la evidenta persoanelor si solicitati informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - carte de identitate la 14 ani Oana911 Oana911 Buna ziua.am o intrebare.va rog sa_mi raspundeti daca se poate.. in urma cu 23 de ani fam. mea a primit o locuinta de la primarie cu chirie. Pe contract ca si ... (vezi toată discuția)
Urgent Cezara2006 Cezara2006 Buna ziua Fetita mea a împlinit de curand 14 ani si tb sa ii facem buletin. Dar exista următoarea problema: ne_am mutat in alt oras de aproape 2 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)