avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri TVA a unui PFA prin optiune
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri TVA a unui PFA prin optiune

Care sunt etapele/documentele necesare pentru a inregistra o PFA in scopuri TVA, prin optiune, inainte de atingerea pragului de 35.000 euro?
Mentionez ca nu realizeaza servicii intracomunitare.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 23:01, 26 Ianuarie 2012
le gasiti in ordinul 2795/2011. vedeti si OPANAF 1967/2011.
Multumesc frumos.

Insa ordinul 2795 / 2011 se aplica numai societatiilor comerciale infiintate in baza legii 31 / 1990.
Mai degraba se aplica ordinul presedintelui ANAF 1967 / 2011. o sa merg maine la administratie si am sa ma lamuresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor sau platiror tva? monica2diana monica2diana Am infiintat si inregistrat o societate in august 2007 ca neplatitoare de TVA. In iunie 2008 sunt anuntata printr-o adresa de la Finante ca am devenit ... (vezi toată discuția)
Tva raluca constantinescu raluca constantinescu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: O societate infiintata in anul 2011( declarata ca fiind neplatitoare de TVA la infiintare)nu are ... (vezi toată discuția)
Declarare platitor tva Floryn_99 Floryn_99 Am preluat o firma infiintata in 2003 ca neplatitoare de TVA. Pana in 2011 firma nu a avut cine stie ce activitate (nu a avut deschis nici macar cont bancar), ... (vezi toată discuția)