avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... detasarea in strainatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

detasarea in strainatate

daca infiintez o i.i. de prestari servicii in agricultura azi si fac angajari cand pot sa detasez salariatii mei intr-o tara din UE daca obtin un contract in acest sens? pentru formularul A1 ce conditii trebuiesc indeplinite?

Alte discuții în legătură

Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Formular a1 pentru administrator Serbu Serbu Am infiintat anul acesta in luna august o intreprindere individuala, avand ca obiect prestari servicii pentru constructii. In baza acestei intreprinderi doresc ... (vezi toată discuția)
Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)