avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1 pentru administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1 pentru administrator

Am infiintat anul acesta in luna august o intreprindere individuala, avand ca obiect prestari servicii pentru constructii. In baza acestei intreprinderi doresc sa contractez lucrari de constructii in Italia. Eu sunt si administrator si unicul lucrator, nu am angajati. Beneficiarii cu care am luat legatura pentru contractare de lucrari imi cer formularul A1, eliberat de autoritatile din Romania. Din cate am aflat acest document se elibereaza pentru salariati detasati in tarile UE. Eu nu detasez salariati (nici nu am!), vreau sa lucrez eu. In aceasta situatie, pot sa obtin formularul A1? Da da, care sunt documentele necesare eliberarii acestui formular?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Formularul a1 stelach stelach Buna ziua, O firma cu obiect principal de activitate in plasarea fortei de munca, poate sa incheie contracte individuale de munca in Romania , si ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru detasati in romania alina_e alina_e urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din Bulgaria care va detasa in Romania pe o anumita perioada personal ce se va ocupa de constructia unui ... (vezi toată discuția)