avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratie 220
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratie 220

are cineva formularul Declaratie 220 Declaraţie privind venitul estimat/norma de venit (OPANAF 52/2012). Dati-mi link pt. ca de pe site-ul anaf nu o pot descarca.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 18:11, 27 Ianuarie 2012
De pe mfinante.ro unde gasiti toate formularele utile veti putea lista declaratia 220.Eu am listat-o acum doua zile.Veti avea atasate si instructiuni de completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri pfa pentru calcul indemnizatie andrradas andrradas Buna seara, Lansez urmatoarea speta la care solicit cu mult interes raspuns: Realizez venituri din PFA, urmand ca in luna septembrie 2015 sa suspend ... (vezi toată discuția)
Termen d220 ardei2011 ardei2011 Am un PFA infiintat in luna mai 2012. Conform instructiunilor D220, ‐ contribuabilii care, în anul anterior, au realizat pierderi şi cei care, au ... (vezi toată discuția)
Propunere de modificare a formularelor 200, 220 ºi 205 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Propunere de modificare a formularelor 200, 220 şi 205[/u] [/b] Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează că, luni, 9 ianuarie ... (vezi toată discuția)