avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta pe branduri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta pe branduri

Vreau sa cumpar haine de la un producator de haine din germania care are si site online si in afara de produsele lor mai au si alte branduri cunoscute ca:adidas,ecko,nike etc,daca le comand de la ei pe factura pe firma pot sa le vand in Romania,sau am nevoie de licenta pentru fiecare brand?

Alte discuții în legătură

Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)