avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine il poate mostenii -Fratele vitreg ?- Ce fel de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine il poate mostenii -Fratele vitreg ?- Ce fel de frate imi este ?

Tatal meu- dupa moartea mamei sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copil =fratele meu vitreg. Tata moare in 2000. Am faut succesinea dupa tata. Am luat sulta parta. Dupa un apartament. Nama vitrega a murit in 2008. Mostenitor a ramas fratele meu vitreg ,,DA,, Pe acest frate al meu cine-l mosteneste ? Eu ca frate vitreg sau verii lui din partea mamei sale ? sau surorile mamei sale ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:25, 27 Ianuarie 2012
Sunteti cel mai apropiat ca si grad de rudenie. Dvs il mosteniti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua parte la succesiune dupa mama vitrega ? sa fie o gluma a notarului ? benga112 benga112 Succesiune ? Tata a fost casatorit cu mama mea. Mama mea a murit in 1965 Subsemnatul fiu al acestora. In anul1969 tata sa recasatorit legitim cu o alta ... (vezi toată discuția)
Mostenire fiu cu tata vitreg tss_2000 tss_2000 La doi ani dupa ce m-a nascut mama mea s-a recasatorit. Tatal vitreg m-a crescut de mic (fara sa ma adopte sau infieze legal). In urma casatoriei ... (vezi toată discuția)
Mostenire sorinmold sorinmold tata casatorit a doua oara.mama vitrega nu mai are copii.dupa ce a decedat tata apartamentul revine dupa cate stiu eu copiilor tatalui si mamei ... (vezi toată discuția)