avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma licenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma licenta

Ma confrunt cu urmatoarea situatie, am terminat facultatea Spiru haret, forma de invatamant ID in anul 2009, iar licenta am promovato in acelasi an. Am solicitat eliberarea diplomei de licenta si mi s-a raspuns vag, in sensul ca mi s-a spus ca aceste diplome nu se elibereaza, deoarece Ministerul Educatiei refuza sa elibereze tipizatele necesare completarii acesteia. As dori sa stiu ce pasi ar trebuii sa urmez pe cale juridica, mai exact sa dau in judecata facultatea pt ca atunci cand m-am inscris mi s-a spus ca este acreditata sau ministerul educatiei, deoarece conform legilor in vigoare ministerul nu are motive sa imi refuze recunosterea studiilor.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)