avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut sc nebancara

buna seara ,am facut un imprumut la societatea nebancara de credite ,nu am reusit sa platesc suma datorata .as dori sa stiu ce se intampla cu datoria care o am si daca are dreptul sa puna poprire pe salariu ,si dupa cat timp ar trebui sa se prescrie daca se prescrie
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am o cunoștință care a făcut împrumut la o ... SabinaElena21 SabinaElena21 Buna seara ! Am o cunoștință care a făcut împrumut la o firma (acolo scrie că este un împrumut nebancar ) ea acum nu mai lucreaza , și nu a plătit ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)