avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara ! Am o cunoștință care a făcut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara ! Am o cunoștință care a făcut împrumut la o ...

Buna seara !
Am o cunoștință care a făcut împrumut la o firma (acolo scrie că este un împrumut nebancar ) ea acum nu mai lucreaza , și nu a plătit nicio rata , a scos o sumă de 4500 lei și trebuie să plătească 15000 lei , a primit mesaj că o să îi pună proprire pe bani , ce se poate întâmpla ???
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:01, 26 Noiembrie 2023
Se poate întâmpla exact ce ia fost comunicat. Va fi executată silit conform legii, și într-o primă etapă i se va pune poprire pe venit, salariu dacă are, sau pensie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator
Aceasta nu are nimic , nici pensie nici salariu
Casă în proprietate are? Sau mașină, sau terenuri.....?
Că poate fi executată silit și pe bunurile mobile și imobile.
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia de crestere copil dragosmihai dragosmihai Buna ziua !! Am un credit de nevoi personale la sc nebancara pe care din motive foarte bine întemeiate nu am putut sa mai plătesc ratele. In cursul acestei ... (vezi toată discuția)
Contract bancar dislexic dislexic In urma unui contract de imprumut inchiat cu o banca, X este in imposibilitate de a plati 2 rate. Banca, printr-o firma de avocatura , someaza cu inceperea ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)