avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe indemnizatia de crestere copil

Buna ziua !!
Am un credit de nevoi personale la sc nebancara pe care din motive foarte bine întemeiate nu am putut sa mai plătesc ratele.
In cursul acestei zile am primit o scrisoare de executare silita de la un executor judecătoresc. Mentionez faptul ca ma aflu in concediu de cre?tere copil si locuiesc cu părinti mei si nu am nici un fel de proprietate pe numele meu, casa unde locuiesc este pe numele părin?ilor mei.Am stat de vorba cu domnul executor si am primit un răspuns care cu ?tiu dacă este legal cum ar fi ca si locuin?a si bunurile părin?ilor le poate executa pentru mine cu toate ca părintii mei nu au girat cu nimic pentru împrumutul meu.Va rog dacă se poate sa ma lămuri?i în litera legii ce se poate întâmpla in acest caz. si cum pot sa rezolv situa?ia legal Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:25, 21 Iulie 2012
Nu va poate pune poprire pe indemnizatie, iar bunurile mobile/ imobile ce sunt in proprietatea parintilor, nu pot fi executate pt datoriile dvs.
Deocamdata nu are ce executa, cand va veti angaja, va va pune poprire pe 1/3 din salariu sau daca veti dobandi vreun bun ( il cumparati/ il primiti prin donatie/ mosteniti ), bunul poate fi vandut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie mobiliara irinagri irinagri Buna ziua , va rog sa mi spuneti ce inseamna somatie mobiliara? am primit astazi aceasta somatie si imi spun ca daca nu platesc ma executa silit ,cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile-domiciliu comun debitor/parinti byanca19 byanca19 Buna ziua as avea si eu nevoie de un raspuns de la un avocat in legatura cu o problema.In urma cu 1 an si jumatate fratele meu a luat credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)