avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici eu nici sotul nu am mai putu plati rata ia venit acasa o nodificare cum ca are de plata 3.500 daca nu plateste timp de 15 zile o executa silit prin vanzare la bunurilor oprire pe pensie.
langa nodificarea de plata am primit o cerere de executare silita care in se scrie suma si unde locuieste da e trimisa de la ei de la sediu si mai scrie ca in temeiul art 371.alin 3din codul de procedura civila solitita recuperarea debitoe a tuturor cheltuielior ocazionate de executare silita. ce se poate intampla:poate sa o execute silit?va rog sa imi raspundeti.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:21, 27 Iulie 2012
Da, se poate face poprire pe pensie.
Evident, credeti ca s-au deranjat cu hartiile doar asa pentru intimidare? Au declansat o procedura legala, ca atare, incercati sa faceti rost macar de o parte din bani ca biata femeie nu are nici o vina....
si cu executarea cum ramane?nu o poate executa?
alexandra20122 a scris:

nodificare cum ca are de plata 3.500 daca nu plateste timp de 15 zile o executa silit prin vanzare la bunurilor oprire pe pensie.
langa nodificarea de plata am primit o cerere de executare silita care in se scrie suma si unde locuieste da e trimisa de la ei de la sediu si mai scrie ca in temeiul art 371.alin 3din codul de procedura civila solitita recuperarea debitoe a tuturor cheltuielior ocazionate de executare silita.

In situatia in care,in termenul notificat nu dati curs cererii,nu contactati executorul judecatorresc acesta cu scopul lefitim de recuperare suma,va desfasura procedura de executare silita asupra bunurilor mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare -pana la concurentra debitului si a cheltuielilor de executare

Doamna, aceasta notificare( nu nodificare ca nu vine de la nod sou noada) este ultimul act pe care il veti primi de la Banca.
Asa cum v-au dovedit cu cererea de executare atasata, s-au adresat executorului judecatoresc pentru recuperarea intregii creante pe care o au fata de dvs.
Executorul se va indrepta asupra tuturor bunurilor dvs, venituri , bunuri mobile ( masina, televizor, etc) si imobile ( casa, teren).
Afara din casa va vor da doar daca se va vinde casa in urma executarii silite si doar adjudecatarul devenit astfel noul proprietar al apartamentului.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua, as vrea sa va intreb urmatoarele ? daca eu am convenit de buna voie cu creditorul adjudecatar sa eliberez imobilul si am semnat procesul-verbal de ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri viitoare pt credit neplatit ? lmd_mihai lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin [fara ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata executare silita cornelv cornelv Buna ziua. Speta este urmatoarea: El: imprumut bancar cu credit ipotecar inainte de casatorie. Urmeaza sa-i fie executata silit casa pentru ca nu mai are cum ... (vezi toată discuția)