avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita bunuri mobile-domiciliu comun ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita bunuri mobile-domiciliu comun debitor/parinti

Buna ziua as avea si eu nevoie de un raspuns de la un avocat in legatura cu o problema.In urma cu 1 an si jumatate fratele meu a luat credit de nevoi personale in valoare totala de 15000 euro.de aproximativ un an nu a mai platit nimic si a plecat din tara.Am primit acasa scrisori ca va fi executat silit dar el nu are nimic pe numele lui ,apartamentul find pe numele tatalui si bunurile din casa apartinand parintilor.As vrea sa stiu (daca parinti mei nu au girat cu nimica) daca poate venii executorul la noi acasa si sa puna sechestru pe Tv,masina de spalat,aragaz precizan ca parintii mei nu mai au chitantele cum ca ei au cumparat aceste lucruri sau doar i se va pune sechestru pe veniturile lui si atat fara ca sa mai vine executorul la noi acasa.
Va rog mult sa imi raspundeti1
Cel mai recent răspuns: byanca19 , utilizator 21:15, 13 Ianuarie 2011
nu se pot executa daca veti sustine ca proprietarii sunt parintii. in cazul bunurilor mobile posesia valoreaza proprietate.
Adica bunurile mobile inseamna masina,terenuri?si nu obiectele de uz casnic?
terenurile sunt bunuri imobile. masina, bani, obiecte de uz casnic, bijuterii sunt mobile ca se misca. in cazul obiectelor de uz casnic se prezuma a fi ale celui in posesia caruia se afla, ale proprietarului casei
Executorul are dreptul legal sa vina la noi acasa?:((
byanca19 a scris:

Executorul are dreptul legal sa vina la noi acasa?:((


Daca fratele are domiciliul legal la aceeasi adresa cu parintii dvs., da.
O discutie similara in care aflati si raspunsul la intrebarea dvs., gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Executare silita - bunuri mobile mcaltu mcaltu Buna ziua, Pe scurt situatia mea. Acum 9 ani am pierdut un proces de unde trebuie sa platesc daune morale si cheltuieli de judecata. Am tot primit de la ... (vezi toată discuția)
Executare credit prescris Auraaaa Auraaaa Buna ziua, Va rog daca se poate sa m-i se raspunda la urmatoarea situatie in care ma aflu. In 2007 am luat un card cu 3 salarii,am platit,apoi am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile Mario_IS Mario_IS Buna seara, Am urmatoarea situatie. Fratele meu a facut un imprumut la o banca, a ramas cu ratele in urma si a ajuns sa fi executat silit. Initial i s-au ... (vezi toată discuția)