va rog sa mi spuneti ce inseamna somatie mobiliara? am primit astazi aceasta somatie si imi spun ca daca nu platesc ma executa silit ,cu ajutorul organelor de politie !! Cum anume sa ma execute silit ? nu am nici un bun pe numele meu,:mi s a pus poprire pe cont ,dar acesta e gol si va fi gol pentru ca nu am venituri..
da ,eu nu am nimic pe numele meu dar va rog sa mi explicati ce inseamna ¨^Urmarirea silita mobiliara.Executarea este precedată de somaţia prevăzută de art. 387 C. proc. civ., procedură în care i se conferă debitorului o zi liberă pentru a face plata voluntar, potrivit art. 411 alin 1 C. proc. civ. care prevede că „Dacă în termen de o zi de la primirea somaţiei debitorul nu plăteşte suma datorată, executorul judecătoresc de pe lângă instanţa de executare va proceda la sechestrarea bunurilor mobile urmăribile ale debitorului, chiar dacă acestea sunt deţinute de un terţ”. ^¨ cum adica chiar daca sunt detinute de un tert?
Daca aveti fierul de calcat la vecina de sub dumneavoastra, executorul il poate lua de acolo, ca sa il sechestreze si sa il vanda silit, la asta se refera.
eu locuiesc cu parinti mei ,totul este pe numele lor,se poate intampla ca dansii sa poata lua niste lucruri care nu mi apartin mie ci mamei mele?de unde pot determina ei care sunt bunurile mele si care sunt ale parintilor mei? desi repet,eu nu am nimic ...
Executare silita
ionmarius03
Buna ziua, va adresez si eu o intrebare.
Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)