avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită explicatie termeni dintr-o somatie de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

explicatie termeni dintr-o somatie de executare silita

Va rog ,explicati-mi ce inseamna bunuri detinute de un tert?
art. 411

(1)Dacă în termen de o zi de la primirea somaţiei debitorul nu plăteşte suma datorată, executorul judecătoresc de pe lângă instanţa de executare va proceda la sechestrarea bunurilor mobile urmăribile ale debitorului, chiar dacă acestea sunt deţinute de un terţ.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 13 Februarie 2012
Daca se afla ca bunurile dvs sunt in grija/folosinta unei alte persoane , se poate pune sechestru si pe acel bun
Din textul; mentionat rezulta ca exista impotriva dvs demarata o executare silita asupra bunurilor dvs mobile,care pot fi executate si in situatia in care se probeaza ca acestea sunt detinute de catre un tert

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie mobiliara irinagri irinagri Buna ziua , va rog sa mi spuneti ce inseamna somatie mobiliara? am primit astazi aceasta somatie si imi spun ca daca nu platesc ma executa silit ,cu ... (vezi toată discuția)
Cum se determina care sunt bunurile mobile ale unui debitor? blitzmate blitzmate Buna ziua. Sunt debitor in cazul unei executari silite... Executorul judecatoresc a venit la domiciliul meu si a pus sechestru pe o serie de bunuri din casa, ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionmarius03 ionmarius03 Buna ziua, va adresez si eu o intrebare. Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)