avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea localitatii locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea localitatii locului de munca

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Angajatorul meu va muta intreg departamentul in alta localitate dar inca nu stiu daca este vorba de relocare sau detasare. As vrea sa stiu care sunt drepturile mele in cazul in care nu accept mutarea in alta localitate. Mentionez ca in contractul meu de munca la campul "locul de munca" se specifica ca activitatea se desfasoara la departamentul respectiv dar nu se specifica localitatea.

Va multumesc ft mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 29 Ianuarie 2012
Daca la locul de munca se specifica ca activitatea se desfasoara la departamentul X , iar acesta se muta in localitatea Y , nu s-ar deduce aici ca trebuie sa mergeti in acea localitate ?

Intr-adevar, modificarea locului de munca se face numai cu acordul partilor ....
Multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca practic nu am nici un drept in caz de refuz doar pt faptul ca in contractul meu de munca nu se specifica localitatea?
Practic eu am semnat contractul de munca numai pt ca locul muncii se desfasoara in Bucuresti.
Va multumesc anticipat
Locul muncii se referă la localitatea şi unitatea în care salariatul îşi desfăşoară activitatea.... in acest sens, se poate presupune ca la data semnarii c.i.m. activitatea dvs se va desfasura in Bucuresti , o modificare a localitatii ar putea insemna o modificare a c.i.m. ... insa exista un principu de drept , unde legea nu distinge, nici interpretul nu trebuie să distingă – ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara kitty35 kitty35 Chiar daca merge la o facultate particulara?Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara! referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ... lucian.moscaliuc lucian.moscaliuc Buna seara! Referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca pana pe 31 decembrie 2020. Dar nu se specifica ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba cim iubisbb iubisbb Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca perioada de proba, la incheierea contractului de munca este valabila doar la contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)