avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... amenda nedepunere declaratii 100 si 101 - societate in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

amenda nedepunere declaratii 100 si 101 - societate in dizolvare -

am fost amendata cu 1000 lei ptr nedepunerea delcaratiilor 100 si 101 pe 2 ani, societatea find in dizolvare.

cum pot sa anulez amenda? exista vre-o lege in favoarea mea?

n-am stiut ca trebuie sa contesc procesul verbal de contraventie.

Alte discuții în legătură

Amenzi Ganna Ganna Buna seara. Imi puteti raspunde va rog la mai multe intrebari: 1. In cazul declaratiei 394 amenda este 6000 de lei pe luna pt fiecare luna pt care nu ai ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala Ramona1982 Ramona1982 unei societati comerciale i s-a dat un proces-verbal prin care este amendata cu suma de 1000 ei pentru nedepunerea şi neplata la termen a cotizatiilor catre ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)