avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformarea unui post din studii medii in post cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformarea unui post din studii medii in post cu studii superioare

in anul 1990 am fost incadrata ca bibiltecar comunal pe un post cu studii medii, iar în anul 2008 am terminat studiile superioare cu profil teologie -istorie si nici pana in ziua de azi nu am fost încadrata pe post la studii superioare.am depus cerere dar nu am primit nici un raspuns. transformarea postului depinde de consiliul local ,prin transfer sau concurs pe post?
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 09:29, 31 Ianuarie 2012
Sunteti functionar public sau nu (in conditiile legii 188/1999)?
Ati depus juramantul?
personal contractual
Nu toti cei ce termina o facultate sunt si trecuti pe studii superioare.Pt.acest lucru, mai intai, postul ocupat trebuie sa fie pentru S, in cazul dvs.nu deoarece ati fost angajata cu M. Daca, dupa ce ati fost angajata, ati terminat facultatea in domeniul in care lucrati sau daca angajatorul considera ca studiile terminate de dvs.constituie specializare in domeniul postului ocupat, poate transforma postul in post de S, cu atributiile aferente acestei transformari.
in cazul dvs.faptul ca ati terminat Teologie-istorie nu stiu daca are ceva in comun cu postul de bibliotecar.Acest lucru il apreciaza angajatorul, care poate sau nu, face schimbarea incadrarii postului in Statul de functii al institutiei.
Incepeti cu o cerere catre primar...
Bafta multa.
HAIDAU a scris:

personal contractual

Deci nu sunt incidente dispozitiile legii 188/1999 ci doar codul muncii.
Cu alte cuvinte faptul ca ati terminat o facultate nu obliga anagajatorul sa va dea un post mai bine platit.
Nici macar studiile dumneavoastra nu coincid cu postul pe care il ocupati.
Este la latitudinea angajatorului daca va poate oferi un post pe studii superioare fara sa fie obligat de vreo lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la studiile unui functionar public annneess annneess Buna ziua! Am o mica dilema. Lucrez in domeniul administratiei publice locale din 2008, pe postul de referent. Am terminat anul asta Facultatea de Psihologie( ... (vezi toată discuția)
Criterii de promovare la institutiile publice? ContSters234549 ContSters234549 Salariati cu studii superioare sunt incadrati preferential la institutiile publice, unii pe studii medii altii pe studii superioare. Care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa bratu nicolae bratu nicolae Buna ziua.Am si eu o intrebare la care as vrea sa-mi raspundeti daca se poate.Lucrez la o primarie de comuna functionar public, referent superior 2.De curand ... (vezi toată discuția)