Anca1972 a scris:
Buna ziua,
As dori sa stiu unde poate fi depusa o reclamatie impotriva administratorului unei asociatii, avind in vedere ca:
1. asociatia noastra este inca de locatari, nu de proprietari
2. nu avem un program regulat de incasari, ci ele se anunta "din scurt", uneori in aceeasi zi si la ore imposibile pt cei care lucreaza (ex 14-18)
3. dureaza luni de zile pina se schimba un bec
4. nu exista nici macar intentia de a se face contorizarea blocului pe caldura
5. apropo de caldura, in sept s au facut probele; in octombrie am paralizat de frig ca deh, majoritatea locatarilor nu vor sa plateasca; luni pe 27 am fost anuntati ca de la 1 nov vom avea caldura. Astazi a aparut un afis care zice ca 3 apt au probleme cu calorifele si pina nu se repara nu ne pot da caldura
6. intretinerea se afiseaza cu intirzieri mari (ex in noiembrie platim intretinere pt august)
Sedintele nu se convoaca decit din an in pasti, si atunci nu vine nr minim de locatari. Toata llumea e nemultumita, dar tace si nu face nimic. Eu ce pot sa fac??
Multumesc!
pentru punctele 2, 3 si 6 trebuie sa faceti o sesizare la presedintele asociatiei. chiar daca nu sinteti inca asociatie de proprietari, asociatiile de locatari se supun acelorasi legi cu cele de proprietari, adik 230/2007 si normele de aplicare a acesteia
pentru punctul 4 ... asociatia trebuie sa hotarasca acest lucru in adunarea generala, nu administratorul
pentru punctul 5 ... administratorul si presedintele trebuie sa ii oblige pe cei cu probleme la calorifere ca sa-si remedieze URGENT problemele tehnice aparute