avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DENUNTAREA UNILATERALA A UNUI CONTRACT PRESTARI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DENUNTAREA UNILATERALA A UNUI CONTRACT PRESTARI SERVICII

Buna ziua,

Acum cateva zile parintii mei au incheiat un contract de prestari servicii cu o pesudo agentie de turism.Odata ajunsi acasa am verificat firma si se pare ca are o lunga traditie in escrocherii,asa ca au decis sa rezilieze contractul si sa ceara inapoi avansul pe care l-au dat.
Totusi,in contract se stipuleaza ca denuntarea unilaterala din partea beneficiarului este posibila,insa cu penalizari de 50 % din suma constituita deja ca si avans.
Intrebare este daca aceasta clauza este legala sau nu,am inteles totusi ca exista texte de lege care califica ca si nula clauza ce impune penalizari in cazul denuntarii unilaterale.

Alte discuții în legătură

Anulare contract telefonie mobila manuelle manuelle Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)
Proces cu vodafone pentru neplata abonament mboncalo mboncalo Buna ziua, As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone. Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu canal s yo_nelutzu1977 yo_nelutzu1977 am un contract cu firma de cablu canal s din februarie 2010 pina in februarie 2011 acum 3 luni am facut cerere de reziliere fiind cu plata la zi,nici pina azi ... (vezi toată discuția)