avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul in lipsa?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul in lipsa?

vreau sa stiu si eu cum s-a putut incheia un divort fara sa mi se aduca la cunostinta de acest divort si fara a fi chemat in instanta
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Calina Sorescu, Mediator
Cel mai recent răspuns: ianadumitru , utilizator 18:13, 30 Ianuarie 2012
Cu siguranta ati fost citat la adresa data de sotia dvs. in actiune, iar procedura s-a indeplinit prin afisare. Mergeti la dosar si verificati cum si unde ati fost citat si apoi puteti cere revizuirea hotararii.
eu am fost plecat din luna mai 2011 pina in decembrie 2011, iar sotia mea nu mi-a adus la cunostinta despre existenta vreunui divort. abia astazi 30 01 2012 mi-a spus ca suntem divortati si nu mai locuim impreuna si ca o sa trebuiasca sa platesc pensie de intertinere minorei de 15 ani, cel de al doilea copil, cea mare avand 19 ani. in acest caz, in care ea nu ma anuntat de absolut nimic, ce am de facut? va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Calina Sorescu, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În timp ce eram în concediu, două familii din bloc au avut un conflict iar acum sunt în proces. de ce am devenit martor fără voia mea? ion vasile butnaru ion vasile butnaru La reantoarcere din concediu, lipsind de la domiciliu din 19 iunie-04 septembrie 2018, m-am trezit cu doi polițiști la usa apartamentului meu situat la ... (vezi toată discuția)
Problema divort-casatorie desfacuta cu parata necitata? vip2you17 vip2you17 Buna ziua soacra mea are o mare problema cu socrul eu nu locuiesc langa ei dar ea nu vrea sa divorteaza socrul meu mereu bea si vorbeste foarte urat soacra ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor geolim geolim dupa m-ai multe scandaluri[parte din vina mea parte din vina ei]m-am trezit cu un telefon ca si-a facut bagajele si a plecat cu copiii[3 fete din alta ... (vezi toată discuția)