avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită jurisdictia executorului
Discuție deschisă în Executare silită

jurisdictia executorului

Am o sentinta favorabila pentru recuperarea unei cantitati de bani, avocatul care m-a ajutat sa o obtin mi-a recomandat un executor care este si familiar de-a lui dar cu care nu sunt multumita, as putea cauta un alt executor?, are fiecare jurisdictia lui? multumesc
Cel mai recent răspuns: mariasc , utilizator 20:11, 31 Ianuarie 2012
Da, fiecare are jurisdictia lui, sunt insa si executori mai extinsi, depinde de la un caz la altul.
In speta, este competent orice executor judecatoresc din circumscriptia curtii de apel in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea. ...
carui organism ma pot adresa pentru a sti cati executori apartin unei anumite circumscriptii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura executare cetatean strain adelinai adelinai Buna ziua, dupa multe termene si sentiinte , am castigat definitiv un proces de recuperare a banilor pe care i-am imprumutat unui cetatean strain cu rezidenta ... (vezi toată discuția)
Exercitare drepturi tutoblu tutoblu Buna seara, un executor judecatoresc are drept de executie in alt judet,in afara de cel in care el are domiciliul si sediul sau? Debitorul are domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)