avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Depunere fise fiscale 2011-sedii secundare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Depunere fise fiscale 2011-sedii secundare

Buna ziua,
Fisele fiscale pentru angajatii de la sediile secundare ale unei firme se fac pe borderouri separate cu CUI-urile aferente sau se fac centralizat pe borderoul cu CUI-ul sediului firmei? Parerile sunt impartite. In programul de la ANAF al fiselor fiscale se mentioneaza doar faptul ca acestea se depun la Administratia Financiara unde are sediul firma, nu si daca se fac centralizat sau nu.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:13, 31 Ianuarie 2012
La firma unde lucrez se vor depune fisele ca anul trecut: pe CUI-ul firmei, la organul fiscal de la sediul central, desi avem multe sedii secundare.

ORDINUL NR. 233/2011
ART. 6
Fişele fiscale privind impozitul pe veniturile din salarii, pentru salariaţii care îşi desfãşoarã activitatea în cadrul sediilor secundare înregistrate fiscal, potrivit legii, ca plãtitoare de salarii şi venituri asimilate salariilor, se depun de cãtre contribuabilul care le-a înfiinţat la organul fiscal competent pentru administrarea acestuia.


Mai este in vigoare Ordinul 2293/2007 care vorbeste de sedii secundare, dar daca cel din 2011 spune altfel, atunci s-a procedat dupa ordinul mai nou.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale pe anul 2011 alinamihailov alinamihailov Buna ziua, Cum \"dragutii de la Anaf\" niciodata nu rasp la telf in legatura cu o problema a contribuabilor, adresez aici intrebarea: Daca o societate ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale 2010 delia25 delia25 Buna ziua! Daca o firma are sediul social in Ilfov si puncte de lucru cu CIF-uri diferite unde depune fisele fiscale pentru anul 2010? Daca acestea se depun la ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)