avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecerea unui teren din extravilan in intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan

Buna ziua,
Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o locuinta.
Mentionez ca acest teren este in spatele unei case (al proprietarei de la care am cumparat terenul), dar terenul cumparat de mine este trecut la primarie ca fiind extravilan agricol. Terenul are iesire la strada principala, unde sunt construite blocuri.
Cel mai recent răspuns: GMVlad , utilizator 19:34, 8 Aprilie 2024
Ref. punctul 3: In situatia in care exista un PUZ facut de un vecin si aprobat de catre autoritatile locale cu 10 ani in urma, iar acel PUZ acopera toata zona, se poate cere introducerea in intravilan in scopul contruirii unui obiectiv similar cu cel la care facea referire PUZ-ul vecinului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)