Se face un contract inchiriere utilaje pe termen de 30 zile(asta anul trecut).Imediat dupa semnarea hartiilor se face si factura dupa care imediat se si achita.Contractul deja a expirat dar utilajele nu au fost folosite, nici macar miscate din curtea proprietarului care chipurile le-a inchiriat 30 de zile si pt care a luat circa 24000ron!Deci cum se numeste asa cv?
Se numeste contract inchiriere utilaje.
Daca in contract dislocarea utilajelor intra in atributiunea beneficiarului (locatarului) si pe cheltuiala acestuia, nu este vinovat proprietarul (locatorul) cu nimic de faptul ca acestea nu au fost transportate si folosite conform contractului.
Fiind sub imperiul contractului, locatorul trebuia sa factureze chiria, pe proprietar nu-l interesa modul in care a folosit locatarul bunurile inchiriate.
Bun raspuns!Multumesc!Dar aici am impresia ca a fost vorba de altceva.Chiar daca nimeni nu poate sa atace contractul in afara de cele doua parti.Tind sa cred ca este vorba de o sponsorizare sau vreo datorie stinsa sub aceasta forma;)
Model de acord
cris2279
Firma X inchiriaza de la firma Y un apartament; pentru a-l folosi in scopuri de stabilire a sediului social (pentru o alta firma decat X) are nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat
danao
Buna ziua,
va rog mult de tot sa ma ajutati cu un model de contact de comodat, si sa-mi spuneti daca tb sa-l inregistrez undeva sau este de ajuns a-l ... (vezi toată discuția)