avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere utilaje?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere utilaje?

Cum puteti explica asa ceva????

Se face un contract inchiriere utilaje pe termen de 30 zile(asta anul trecut).Imediat dupa semnarea hartiilor se face si factura dupa care imediat se si achita.Contractul deja a expirat dar utilajele nu au fost folosite, nici macar miscate din curtea proprietarului care chipurile le-a inchiriat 30 de zile si pt care a luat circa 24000ron!Deci cum se numeste asa cv?
Cel mai recent răspuns: Friky , utilizator 15:51, 31 Ianuarie 2012
Se numeste contract inchiriere utilaje.
Daca in contract dislocarea utilajelor intra in atributiunea beneficiarului (locatarului) si pe cheltuiala acestuia, nu este vinovat proprietarul (locatorul) cu nimic de faptul ca acestea nu au fost transportate si folosite conform contractului.
Fiind sub imperiul contractului, locatorul trebuia sa factureze chiria, pe proprietar nu-l interesa modul in care a folosit locatarul bunurile inchiriate.
Bun raspuns!Multumesc!Dar aici am impresia ca a fost vorba de altceva.Chiar daca nimeni nu poate sa atace contractul in afara de cele doua parti.Tind sa cred ca este vorba de o sponsorizare sau vreo datorie stinsa sub aceasta forma;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de acord cris2279 cris2279 Firma X inchiriaza de la firma Y un apartament; pentru a-l folosi in scopuri de stabilire a sediului social (pentru o alta firma decat X) are nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat danao danao Buna ziua, va rog mult de tot sa ma ajutati cu un model de contact de comodat, si sa-mi spuneti daca tb sa-l inregistrez undeva sau este de ajuns a-l ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere spatiu comun neagu laura neagu laura va rog sa ma ajutati cu un model de contracr de inchiriere pentru spatiile comune din bloc. multumesc mult (vezi toată discuția)