avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa post la intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa post la intoarcere din CIC

Buna,

m-am intors recent din CIC (un an deoarece am nascut in ianuarie 2012) si am constat ca desi postul meu era ocupat de o persoana, mi s-a spus ca s-a desfiintat pentru ca s-a schimbat softul in care se lucreaza si denumirea postului. Persoana care ocupa postul meu are o relatie cu unul dintre managerii din companie, ma gandesc ca de aceea nu poate sa fie data la o parte pentru mine. Oricum, ca alternativa mi s-a oferit posibilitatea de a munci intr-o locatie care presupunea un cu totul alt program de lucru si naveta. am mers la locul de munca respectiv, insa acesta presupune sa lucrez intr-un mediu extrem de toxic, eu suferind de astm bronsic. in consecinta, dupa doua saptamani au inceput crizele de astm atat de violente incat aproape mi-am pierdut cunostiinta (s-a intamplat acasa, nu la servici). Intrebarea mea nr 1 este daca am dreptul sa mai solicit postul pe care l-am ocupat inainte, in aceeasi locatie. Iar intrebarea nr 2 este daca pot sa fac o sesizare la ITM pentru discriminare, deoarece eu consider ca mi s-a facut o mare nedreptate pe motiv ca am stat in concediu de maternitate.

Alte discuții în legătură

O clinica medicala privata poate impune purtatul mastii medicale ... leonstanescu leonstanescu O clinica medicala privata poate impune purtatul mastii medicale in incinta clinicii?(masura luata in afara starii de urgenta, acum cateva zile) Daca o ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic (ccc) ANCA2910 ANCA2910 Buna ziua, Doresc o lamurire asupra situatiei in care ma aflu: In anul 2004 m-am angajat la o firma privata, (eram 3fete si 3 posturi identice). In timp ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca, din concediul de maternitate finetti finetti Salutari, tuturor, ma aflu intr-o situatie mai \"speciala\", intrucat pe parcursul concediului de maternitate care este in desfasurare, s-au desfiintat ... (vezi toată discuția)